Dit artikel kan je ook lezen op onze NL site: https://gaychatroom.nl/eerste-keer-the-boots-in-antwerpen-spannend/

De fetish / gay / seks club in Antwerpen, beter bekend als “The Boots” is een gekende waarde. Wij gingen er naartoe met een klein hartje sinds we(ik) niet zo leder of rubber fanaten zijn.

We besloten om gewoon naakt te gaan en het allemaal te ondergaan als de onderdanige homo’s die we zijn. 😀 

Onmiddellijk met de trap naar boven, kom je in de inkom van de The Boots. Deze gay club heeft een verplichte lidmaatschap maar, ze lossen dat op door een dag lidkaart aan te bieden. Deze is 8 euro en er is minimum consumptie van nog eens 8 euro (de vestiaire is 2 euro). Een beetje verder kan je u omkleden en als dat nodig is douchen en spoelen. Voor je kleren krijgen je kapstok en die moet je dan terug brengen naar de inkom. Daar hangen ze je kleren op een veilige plek. Persoonlijk vind ik dit een beetje onhandig en ben ik meer fan van lockers. Maar bon het werkt. In plaats van een sleutel of een armbandje met je nummer, krijg je hier een papiertje. Handig sinds ik naakt in de inkom sta. Ik steek hem dan maar in mijn sokken.

Eens naakt ga ik met de trap naar boven. Op de tweede verdieping (als ik het goed door heb :p) is er een bar met de mogelijkheid om te zitten, er is trouwens ook een dj en rokerskot. Wanneer je iets besteld, pak je dat papiertje uit je sok en dan kribbelen ze er iets op. Je volledige rekening betaal je op het einde van je bezoek.

Onmiddellijk naast de bar is er een deurgang die je toegang geeft naar darkroom. Ik ben er van bewust dat vele van jullie zich afvragen, kunnen we neuken aan de bar? Ja hoor, neuken kan overal, zelfs in het rokerskot.

DUS DIE DARKROOMS, daar voor kom je natuurlijk!!

Ze zijn vrij klassiek als ik dat mag zeggen, een sling hier en een badkuip daar. Ze zijn wel vrij ruim en goed voorzien voor diegene die een publiek willen tijdens de seks. Ook is er een klein donker labyrint en gesloten kamertjes met een sling. De kerker-sfeer is er overal en komt eigenlijk goed en natuurlijk over. Ze bestaan dan ook al bijna 40 jaar!! Er zijn verschillende fetish dagen dus, kijk zeker goed op hun website. Hun dresscode is heilig en deze kan je best volgen. Heb je helemaal niets met kledij, ga dan maar naakt. Hoe verder in de nacht, hoe meer blote mannen … je zal zeker niet de enige zijn! Over het algemeen is The Boots zoals elke man. Een beetje ruw aan de buitenkant, openminded en toch vriendelijk :p! 

Twijfel je om te gaan?? Ga dan! De sfeer is los en je kan zo veel of zo weinig doen als je wil!

https://www.the-boots.com